# **Timetable Version 1**

Day 1: Monday 2	5 October 2021		
Venue: By video conference			
Time	Party	Sub No	Allocated
10.00am – 10.15am	Preliminary matters		15 mins
10.15am – 11.15am	<ul> <li>Stonnington Council represented by Paul Connor QC and Rupert Watters of Counsel instructed by Greg Tobin and Aaron Shrimpton of Harwood Andrews, calling the following expert evidence:</li> <li>Development Contributions from Matt Ainsaar of Urban Enterprise</li> <li>Development Contributions from Chris De Silva or Jo Fisher of Mesh Consultants</li> </ul>		1 to 2 days
11.15am – 11.30am	Break		15 mins
11.30am – 12.30pm	Council cont.		
12.30pm – 1.30pm	Lunch break		1 hour
1.30pm – 4.30pm	Council cont.		
4.30pm	Day close		

Day 2: Tuesday 26	5 October 2021 *			
Venue: By video confe	Venue: By video conference			
Time	Party	Sub No	Allocated	
10.00am – 10.15am	Preliminary matters		15 mins	
10.15am – 12.30pm	Council cont.			
12.30pm – 1.30pm	Lunch break		1 hour	
1.30pm – 2:30pm	Council cont.		3 hours	
2.30pm – 2.45pm	Break			
2.45pm – 4.45pm	Greystar Australia Development Manager Pty Ltd represented by Andrew Walker of Counsel, instructed by Matt Hughes of Hall and Wilcox	7	2 hours	
4.45pm	Day close			

<sup>\*</sup> Depending on progress it may be necessary to commence the hearing on Tuesday 26 October at 9.30am, and possibly split the submission by Greystar Australia over Tuesday afternoon and complete it on Wednesday morning.



# Timetable Version 1:

Day 3: Wednesday	y 27 October 2021			
Venue: By video confe	Venue: By video conference			
Time	Party	Sub No	Allocated	
10.00am – 10.15am	Preliminary matters		15 mins	
10.15am – 11:45am	<b>Newmark Capital Ltd.</b> represented by Sally Macindoe of Norton Rose Fulbright	4	1.5 hours	
11.45am – 12.45pm	Lunch break		1 hour	
12.45pm – 2.45pm	<b>Gurner TM</b> represented by Mark Naughton of Planning and Property Partners	8	2 hours	
2.45pm – 3.00pm	Break		1 hour	
3.00pm – 4.30pm	<b>Cabrini Property Pty Ltd</b> represented by Peter O'Farrell of Counsel instructed by Sally Macindoe of Norton Rose Fulbright	3	1.5 hours	
4.30pm	Day close			
Day 4: Thursday 2	8 October 2021			
Venue: By video conference				
Time	Dorty	Sub No	Allocated	

Day 4: Inursuay 2	.8 October 2021		
Venue: By video confe	rence		
Time	Party	Sub No	Allocated
10.00am – 10.15am	Preliminary matters		15 mins
10.15am – 11.15am	<b>Chapel Plaza Pty Ltd</b> represented by Nick Sutton of Norton Rose Fulbright	10	1 hour
11.15am – 11.30am	Break		15 mins
11.30am – 1.00pm	Malvern Project Developments Pty Ltd, represented by Ian Pitt QC and Eliza Minney of Best Hooper calling the following exert evidence:  TBA	2	3 hours
1.00pm – 2.00pm	Lunch break		1 hour
2.00pm – 3.30pm	Malvern Project Developments Pty Ltd cont		
3.30pm – 3.45pm	Break		1 hour
3.45pm – 4.30pm	Council submission in response		45 mins
4.30pm	Hearing close		

Day 5:	Wednesday 3 November 2021		
Venue: E	By video conference		
Time	Party	Sub No	Allocated
	Reserve day		

## **Timetable Version 1**: Stonnington Planning Scheme Amendment C296ston: Stonnington Development Contributions Plan

# **Hearing Timetable Notes:**

- 1. The Panel may amend the timetable without notice.
- 2. Please be present at least 15 minutes before your scheduled commencement time.
- 3. Time will be made for morning and afternoon breaks each day.
- 4. If you are unable to be present at your scheduled time, please contact Planning Panels Victoria as soon as possible.
- 5. If you have any questions about the timetable, please contact the Kimberly Martin on (03) 8624 3266.