Day 1: Thurso	lay 11 October 2018				
Venue: Comm	ee Room, Stonnington Civic Centre, Level 3, 311 Glenferrie Road, Malvern				
Time	Party	Sub No	Allocated		
10.00am- 10.10a	m Preliminary matters		10 mins		
10.10am–12.30pr	<ul> <li>City of Stonnington represented by Terry Montebello (Maddocks), calling the following expert evidence:</li> <li>Urban design from Craig Czarny (Hansen Partnership)</li> </ul>		1 day		
12.30pm – 1.30pi	n Lunch Break				
1.30pm - 2.30pm	City of Stonnington (continued)		1 day		
2.30pm – 2.35pm	<b>Boris Kogan</b> represented by Catlin Buckerfield (Buckerfield Architects)	27	5 mins		
2.35pm – 4.35pm	<b>Coldcar Pty Ltd</b> represented by Rigby Cooke Lawyers, calling the following expert evidence:	20	2 hours		
	<ul> <li>Urban design from Mark Sheppard</li> </ul>				

Day 2:	Friday 12	Friday 12 October 2018					
Venue:	Committe	ee Room, Stonnington Civic Centre, Level 3, 311 Glenferrie Road, Malvern					
Time		Party	Sub No	Allocated			
10.00am -	–10.10am	Preliminary matters		10 mins			
10.10am-	-12.00pm	City of Stonnington (continued)		1 day			
12.00pm	– 1.00pm	Lunch Break					
1.00pm –	2.00pm	SMA Projects Pty Ltd represented by David Hickey (SJB Planning Pty Ltd)	23	1 hour			
2.00pm –	2.30pm	Irene Polo represented by Clem Newton-Brown (Whitemark Property)	6	30 mins			
2.30pm –	3.00pm	City of Stonnington closing submission		30 mins			
3.30pm		Panel's concluding comments and close of Hearing					

## **Hearing Timetable Notes:**

- 1. This timetable may be amended without notice.
- 2. Please arrive at least 15 minutes before your scheduled time of commencement. If you are unable to be present at your scheduled time, please contact Planning Panels Victoria as soon as practicable.
- 3. Any queries regarding this timetable should be made to Laura Agius, Panel Coordinator on 8392 5115

